понеділок, 19 листопада 2018 р.

Підготовка учнів до ЗНО з фізики


15 листопада 2018 року на базі Сумського державного університету відбувся обласний науково-методичний семінар «Підготовка учнів до ЗНО з фізики».
Мета заходу – підвищення методичного та фахового рівня вчителів фізики з підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики в 2019 році.
На заході були присутні представники: Білопільського, Буринського, Великописарівського, Кролевецького, Липоводолинського, Тростянецького районів; мм. Суми, Конотоп, Лебедин, Охтирка, Ромни; Боромлянської Буринської, Вільшанської, Грунської, Краснопільської, Кролевецької, Миколаївської (Сумського р-ну), Недригайлівської, Нижньосироватської, Новослобідської, Хотінської, Чернеччинської  ОТГ, у загальній кількості 23 особи.
Відкрила обласний семінар методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка ознайомила присутніх з діяльністю учителя щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання учнів з фізики в 2019 році
Зимак Ю.А., директор центру доуніверситетської освіти, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету, розповів про процедуру реєстрації та проведення ЗНО з фізики в 2018-2019 навчальному році.
Учасники семінару, під керівництвом Карпуші В.М. та Зимака Ю.А., оцінили завдання сертифікаційної роботи з фізики ЗНО-2018 на відповідність навчальним цілям таксономії Блума та взяли участь у тренінгу з розв’язування задач  ЗНО з фізики з теми «Механічні та електромагнітні коливання та хвилі».

Немає коментарів:

Дописати коментар